IEC is een engineering- en constructiebedrijf dat voortdurend in-huis kennis en kunnen heeft opgebouwd en uitgebreid in de volgende technieken:

Het innovatieve ligt in de combinatie van deze technieken en in de zeer brede waaier van toepassingstechnieken en producten

lees meer ...menu
 
 eu           interreg
 

 IMPROVED staat voor: Integrale Mobiele PROceswatervoorziening Voor een Economische Delta. Tien partners zetten zich met dit project in voor een duurzame aanpak van de industriële proceswaterketen. 

Dit doen zij door nieuwe waterzuiveringsconfiguraties op maat van het specifieke industriële proces(sen) te ontwikkelen waarmee water van diverse kwaliteiten opgewerkt kan worden tot proceswater van de gewenste kwaliteit.

Vooral deze "gewenste kwaliteit" is belangrijk. Met de mobiele IMPROVED-installatie kan niet enkel het hele waterbehandelingstraject van voorzuivering en ontzouting gesimuleerd worden. 

Ook kan onmiddellijk de invloed van de bekomen waterkwaliteit op de efficiëntie van stoombereiding, corrosie en vervuiling van de koeltorens gesimuleerd worden zonder in het echte proces te moeten ingrijpen.

Dit project word gefinancierd door Interreg en de Europese unie


improved
 

 

partners2